ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ SLW15 (WEATHERMATIC) - ΚΑΣΣΑΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ SLW15 (WEATHERMATIC)

(WEATHERMATIC) ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ SLW15
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
220,00 €
Προσθήκη

Μετεωρολογικός σταθμός  που διακόπτει το πρόγραμμα ποτίσματoς στον κήπο σε περίπτωση βροχής.

Εχει πλαστικό βραχίωνα μήκους 12, 7cm που προσαρμόζεται και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε τοίχο. Οι διαστάσεις του είναι 14, 6cm υψος χ 9, 5cm διάμετρος και λόγω του μικρού βάρους του επιτρέπεται εύκολη εγκατάσταση οπουδήποτε. Λειτουργει με μία αλκαλική μπαταρία.

O μετεωρολογικός σταθμός SLW15 ενώνεται με οποιονδήποτε προγραμματιστή (SL800 και SL1600) της WEATHERMATIC-SMARTLINE εξοικονομώντας νερό ποτίσματος σε ετήσια βάση 20-50% με το να ρυθμίζει τους χρόνους άρδευσης για κάθε ζώνη(στάση) 365 μέρες το χρόνο χρησιμοποιώντας τα μετεωρολογικά δεδομένα που συλλέγει.

Εχει την δυνατότητα να σταματάει το πρόγραμμα ποτίσματος με βροχή ύψους 3-25mm και στην περίπτωση παγετού όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 3C. Διαθέτει υψηλής τεχνολογίας περίβλιμα που προστατεύει το αισθητήρα θερμοκρασίας και έτσι μπορούμε να εγκαταστήσουμε τον SLW15 και κάτω από τον ήλιο, ενώ οι προστατευτικές ηλιακές ασπίδες επιτρέπουν την κανονική ροή του αέρα.

Δεν χρειάζεται να αγοράσουμε ξεχωριστό αισθητήρα βροχης. Η μέγιστη ασύρματη επικοινωνία του μετεωρολογικού σταθμού SLW15 από τον προγραμματιστή είναι στα 182 μέτρα, ενώ λειτουργεί αμφίδρομα στα 2, 4 GHz για μεγαλύτερη ακτίνα και αξιοπιστία.
Επιστροφή στο περιεχόμενο