ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ GLORIA AUTOPUMP - ΚΑΣΣΑΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ GLORIA AUTOPUMP

GLORIA 5 LT AutoPump Set
Ο Gloria AutoPump Set επιτρέπει τον συνεχή ψεκασμό χωρίς να χρειάζεται το παραδοσιακό "τρομπάρισμα" της αντλίας.

Άμεση διαθεσιμότητα
66,90 €
Προσθήκη

Ψεκαστήρας  5 lt AutoPump Set
Ξεκούραστος ψεκασμός. Ο Gloria AutoPump Set επιτρέπει τον συνεχή ψεκασμό χωρίς να χρειάζεται το παραδοσιακό "τρομπάρισμα" της αντλίας. Η εσωτερική ηλεκτρική αντλία του AutoPump αυτόματα δημιουργεί την πίεση που χρειάζεται για την λειτουργία του ψεκαστήρα και συνεχίζει να την συμπληρώνει καθ' όλη την διάρκεια του ψεκασμού.

  • ξεκούραστη δουλειά χωρίς μυϊκή δύναμη
  • αμείωτος, συνεχής ψεκασμός
  • σταθερή δέσμη ψεκασμού που οφείλεται στην συνεχόμενη πίεση λειτουργίας.

Το σετ περιλαμβάνει μια ηλεκτρική αντλία (AutoPump) και ένα υψηλής ποιότητας δοχείο χωρητικότητας 5 λίτρων. Η αντλία λειτουργεί με αλκαλικές μπαταρίες εμπορίου (8 x 1.5V AA) ή επαναφορτιζόμενες(8 x NiMH AA 1.2V, 2300mAh). Η αυτονομία μπορεί να είναι έως One battery load will suffice for spraying up to 10 γεμάτα δοχεία (λειτουργία αλκαλικών μπαταριών) ή 14 γεμάτα δοχεία (λειτουργία με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες).

Το δοχείο είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ανθεκτικό πλαστικό.Ο ψεκαστήρας έχει μεγάλο άνοιγμα για το γέμισμα, λουρί μεταφοράς, μπρούτζινο αυλό και ρυθμιζόμενο κωνικό ακροφύσιο προσφέροντας μεγάλη άνεση και υψηλή αποδοτικότητα.
Η ηλεκτρική αντλία είναι διαθέσιμη και ως μεμονωμένο εξάρτημα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τα δοχεία των 3 και 8 λίτρων της GLORIA (Εξάρτημα No. 000900.000)

Δείτε το video στο
Επιστροφή στο περιεχόμενο